Even voorstellen......

Nuchter, praktisch, enthousiast en humor!
Ik ben Fatima Groen (1971), moeder van twee jongens van 9 jaar die beiden hoogsensitief zijn, bovendien is ÚÚn van de twee een beelddenker. Dit mag een uitdaging heten! Toen ik daar voor het eerst mee geconfronteerd werd begon mijn zoektocht.

Ik heb veel gelezen over
hoogsensitiviteit en heb veel lezingen bijgewoond. Zo kwam ik ook terecht bij de stichting Wijze Ouders. Hier volgde ik de opleiding 'Wijze Ouder trainer' en de kinderopleiding 'Ik ben OkÚ!'.

Omdat deze zoektocht voor mij, en dus waarschijnlijk ook voor veel andere ouders, nogal moeizaam was wil ik graag hoogsensitieve kinderen en hun ouders begeleiden op dit gebied. Als trainer (geen therapeut) zet ik al mijn kennis vanuit mijn opleiding Ún mijn kennis als ervaringsdeskundige in om kinderen bewust te maken van hun goed ontwikkelde intu´tie. Ik help ze om te leren vertrouwen op hun intu´tie. Gebruik je intu´tie als betrouwbare antenne en ervaar het niet langer als een stoorzender. 
Je bent goed zoals je bent!Het is voor mij een uitdaging Ún een voorrecht om kinderen te laten ervaren dat dit mogelijk is.

Doordat ÚÚn van mijn zoons heel veel moeite bleef houden met lezen en spelling, ondanks logopedie en extra ondersteuning op school, ben ik verder gaan zoeken naar een methode die wel bij hem paste. Dat bleek de Ĺik leer andersĺ methode van Agnes Oosterveen te zijn. Ik heb bij Agnes met veel plezier Ún herkenning de cursus gevolgd en ik ben nu voor deze methode een gecertificeerde coach.

Het is zo mooi om na ÚÚn sessie een kind zoveel zelfvertrouwen te geven gewoon omdat je begrijpt hoe zijn/haar hoofd werkt en dat dat okÚ is! Bovendien ervaren ze dat wanneer je de lesstof  op de voor hen juiste wijze aanbiedt ze ook heel snel tot goede resultaten komen. Op deze manier kan je het verschil maken voor kinderen in positieve zin. Ze hebben ineens zin in school!!

Elke keer als ouders het vertrouwen aan mij geven om met hun kinderen te mogen werken ben ik dankbaar dat ik die gelegenheid krijg. Lees hun ervaringen.